hoogwerker
Glasbewassing met Hoogwerkers.
E&C de Groot BV is in het bezit van drie hoogwerkers met een bereik van respectievelijk 12,5 meter, 22 meter en 30 meter. Door middel van een hoogwerker wordt onze glazenwasser in een bak naar het raam gebracht. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus zorgen wij er altijd voor dat de hoogwerker op de juiste manier geplaatst wordt en de diverse veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een hoogwerkercertificaat.
Bewassing met Telescoop.
Doordat wij tot 18 meter hoogte kunnen glazenwassen via een telescoop, worden onbereikbare ramen ineens toch bereikbaar. Het water dat we hiervoor gebruiken, het zogenaamde osmosesysteem, droogt streeploos op omdat er geen kalk in zit. Uw glas is weer blinkend schoon na afloop! Ook het vuil tussen de richels wordt weggespoeld, dus u kunt rekenen op een grondige schoonmaak.
Wij zorgen voor een advies op maat en bekijken samen met u of deze methode van glasbewassing voor u het meest geschikt is of dat u toch beter voor een andere methode kunt kiezen.
IMG_1071
Glasbewassing met gevelinstallatie
Een gondelinstallatie is meestal gecombineerd met een dakwagen op rails. Echter een gevelrail is ook mogelijk, hetzij in combinatie met een afkoppelbare gondel (een zogenaamde semi-automaat) of met een in-/uitstap-/parkeerpositie van de gondel op hoogte.